Tilbage

 

 

JOTA / JOTI 2003

 

OZ5LKO deltog i weekenden den 18. og 19. oktober i årets udgave af JOTA, og som sædvanlig var vi inviteret af KFUM spejderne i Nr. Løgum. På denne side finder du nogle billeder fra weekenden.

  

  

Spejderne er meget søde til at hjælpe med at få antennegrejet på plads. På øverste billede til venstre bliver de informeret om hvad der skal ske af Jens Kr., som også er radioamatør og har callet OZ5JKA. På de næste 2 billeder er vi i fuld sving og nederst til højre er resultatet af indsatsen. Antennerne er en 5/8 GP og en horisontal 8 elem. Tonna, begge til vhf. Derudover består antennefarmen af en deltaloop og en GPA 50 til hf.

  

Og så kunne vi komme i gang efter at åbningstalen var blevet hørt. Her er det Kaj, OZ1GHK, der er i gang sammen med spejderne på 80 meter båndet, og som man kan se på billedet til højre kan det der kommer ud af højtaleren være ret overraskende.

     

Her til venstre ser vi så køkkenchef Hanne. Det er hende, med hjælp fra spejderne, der sørger for at vi ikke på noget tidspunkt er sultne.

Og på billederne nedenunder kan I se resultatet, og tro mig, det smager præcis lige så lækkert som det ser ud.

  

Der bliver ikke kun kørt JOTA men også JOTI og der er stor aktivitet omkring computerne. Men som vi også kan se er det ikke kun chat det hele...

     

Dette var nogle af alle de billeder der blev taget denne weekend. Vi er på den igen næste år den 16. - 17. oktober hvor vi kører fra spejderhytten i Tohede.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor