Tilbage

 

 

El-museum ved Tange Sø

 

Turen gik denne gang til El-Museet Tange Sø. Det er et projekt som har været undervejs temmelig længe, men nu blev det endelig til. Vi var ganske enkelt heldige med vejret. Der var bare høj solskin hele dagen. Turen foregik den 29. maj og vi kørte fra Skærbæk henad 8-tiden. Første stop var ved Rørbæk Sø hvor der er dambrug, fiskesø, campingplads og ikke mindst en flot natur.

  

Et er jo kort at læse, noget andet er kort at forstå:-) Det er jo ikke sådan når de faktuelle vejforhold ikke helt passer med de kort man nu en gang er udstyret med men efter en mindre omvej fandt vi da frem til El-Museet henad middagstid. Og lad det være sagt med det samme: Museet er ganske enkelt et besøg værd.

  

  

Da der er meget at se på museet og da det rent kulinariske jo heller ikke måtte glemmes, ja så tog det sin tid inden vi blev færdige men henad 16 tiden var det så vidt, vi satte kursen sydpå igen. Den sidste pause holdt vi i Silkeborg i Indelukket hvor hjemmebaget og kaffen blev nydt i flot vejr og smuk natur.

Vil du vide mere om El-Museet kan du besøge deres hjemmeside www.elmus.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor